U bent hier

Automatische poorten: veilig, comfortabel en efficiënt

Automatische poorten zijn geen luxe meer. Vandaag bieden wij al onze draaipoorten en schuifpoorten aan in manueel en automatisch te bedienen variant. Besturing gaat via afstandsbediening, drukknoppen, codeklavieren, parlofonie, videofonie, gsm of andere toegangscontrolesystemen. Bij schuifpoorten is het inklemmen van voorwerpen of personen onmogelijk dankzij de ingebouwde fotocellen en druklijsten. Die zorgen ervoor dat de poorten automatisch stoppen bij de minste weerstand.

Automatische schuifpoorten Noyez = duurzaamheid verzekerd

Noyez staat gekend om zijn kwalitatieve, solide schuifpoorten. De volledig afgelaste, solide stalen constructie biedt extra stevigheid aan de poort, zodat de motor niet belast wordt. Ook de sterke geleidingswielen dragen hiertoe bij. Twee eigenschappen die de levensduur van de motor absoluut ten goede komen.

Ingenieus motorsysteem

Alle besturingselektronica van onze automatische schuif- en draaipoorten worden geïntegreerd in een IP66-schakelkast. Die biedt een uitstekende bescherming tegen alle weersinvloeden. Motor en schakelkast worden op hun beurt extra beschermd door een afsluitbare metalen kast om vandalisme te voorkomen. Naast het grote gebruikscomfort hebben we veel aandacht besteed aan de veiligheid van de gebruiker. U ontvangt een beveiligingspakket conform de uiterst strenge CE-machinerichtlijnen.

dsc_3608.jpg?itok=XKAl3Lj7 dsc_3606.jpg?itok=W_c4wWfF dsc_3613.jpg?itok=yRZ_Ux8i

Noyez Gate controller

beschikt u over een toegangspoort met GSM module, dan is deze app een absolute must! Compatibel met iphone, ipad, ipod touch, te downloaden in de appstore.

naamloos_0.jpg?itok=pFncF0Ig