U bent hier

Draadafsluiting: stevig, tijdloos en budgetvriendelijk

Draadafsluiting is vertrouwd geworden in elk straatbeeld. Terecht, als afsluiting biedt het alles wat u nodig hebt: een stevige omheining, veiligheid en privacy. De vele paal- en draadtypes zorgen voor een waaier aan keuzemogelijkheden, afhankelijk van uw wensen. Bovendien zijn er diverse afwerkingsmogelijkheden om de draadafsluiting volledig op maat te realiseren. Draadafsluiting is prijsvriendelijk en geschikt voor privéwoningen en bedrijfsterreinen.

Van hoenderpark tot militair domein

Draadafsluiting wordt gebruikt voor diverse toepassingen. Van het omheinen van hoenderparken tot de afbakening van militaire domeinen. De hoogte varieert daarom tussen 60 cm en 4 m. Ook qua privacy afsluiting zijn er tal van opties, waaronder natuurlijke begroeiing of het bekleden met strips, doeken of matten.

Meerdere paal- en draadtypes

Draadafsluiting is verkrijgbaar in twee draadtypes: Plasitor (soepel geweven gaas met ruitvormige mazen) en Pantanet (stevige, kleine rechthoekige mazen). Naar kleurafwerking zijn er meerdere mogelijkheden: de Plasitor is beschikbaar in groen, grijs of zwart, de Pantanet is beschikbaar in groene kleur.

Qua paaltypes zijn er twee varianten: ronde palen en IPE-profielen. Elk paaltype kan worden afgewerkt met volgende opties: betonplint onderaan, bovenbuis, prikkeldraad of opstand met drie of zes prikkeldraden.

Voor bedrijfsterreinen stellen we graag onze jarenlange ervaring ter beschikking in de vorm van een analyse van de inbraakgevoelige, zwakke punten. Alles om ongewenste bezoekers te ontmoedigen.