U bent hier

Road Blocker

De Road Blocker DSP K12 is ontworpen om het volledige beveiligingsniveau te garanderen en kan als één geheel worden geïnstalleerd. Deze doorstond met succes een crashtest (DOS SD-STD-02.01 Rev. A 03/2003 en PAS 68) met een vrachtwagen van 7,5 ton tegen een snelheid van 80 km/u.

In combinatie met andere producten kan het een sluis vormen voor controlepunten van voertuigen. Het zware blokkeersegment klapt volledig toe in het wegdek na ongeveer 5 seconden, waarop het praktisch onzichtbaar wordt. De Roadblokker is in staat om voertuigen tot brugklasse SLW 60 te ondersteunen.

Het uiklappen van het blokkeersegment duurt amper 2 seconden met behulp van een optionele accu voor Emergency Fast Operation (EFO) & bereikt 1m hoogte. Het blokkeersegment is duidelijk zichtbaar door de knipperende lichten en optionele waarschuwingsstrepen. Zo zullen de naderende voertuigen dit ogenblikkelijk opmerken en tot stilstand komen. Mocht dit niet gebeuren, zorgt de Road Blocker er wel voor, en dat geldt voor rijtuigen van alle maten en gewichten. Deze massieve en stevige constructie van staal zorgt voor de hoogste veiligheid bij ingangen zoals overheidsinstanties, banken en aan de grens.

certified pas 68 certified iwa certified astm