U bent hier

Industriële schuifpoorten

Schuifpoorten, het solide stokpaardje van Noyez

Een volledig afgelaste en solide stalen constructie. Hiermee onderscheiden de schuifpoorten van Noyez zich. Maximale stevigheid is zo gegarandeerd, wat op termijn de duurzaamheid ten goede komt. De perfect gepositioneerde geleidingswielen voorkomen op hun beurt een overbelasting van de motor. Opnieuw positief voor de levensduur van de schuifpoort. Zowel de vrijdragende schuifpoorten als de schuifpoorten op rail worden bij Noyez zelf op maat gemaakt.

Variatie in vulling en kleur

Onze schuifpoorten zijn verkrijgbaar in alle ral-kleuren en met variabel binnenwerk: spijlen, geperforeerde plaat, geprofileerde plaat enz.

dsc_3667.jpg?itok=dbR0_-1w noyez_033.jpg?itok=fxqxQHOL dsc03955.jpg?itok=ROH0KGgl a1.7.4.jpg?itok=GLELj6b8

Manueel of automatisch

Noyez schuifpoorten zijn zowel manueel te bedienen als automatisch via afstandsbediening, drukknoppen, codeklavieren, parlofonie, videofonie, bediening via gsm en geïnformatiseerd beheer van toegangen. Via fotocellen en druklijsten is het onmogelijk dat personen of voorwerpen ingeklemd geraken. De schuifpoorten stoppen automatisch bij de minste weerstand op de druklijsten, en voldoen net zoals onze draaipoorten aan de CE-reglementering.

zelfdragende schuifpoort Junior 8 meter opening

Zelfdragende schuifpoort junior tot 8m opening

Dankzij hun vrijdragende constructie ‘zweven’ deze schuifpoorten over het wegdek, tot 8m nuttige opening

Zelfdragende schuifpoort senior tot 10m opening

Dankzij hun vrijdragende constructie ‘zweven’ deze schuifpoorten over het wegdek, tot 10m nuttige opening

Zelfdragende schuifpoort senior large tot 12m opening

Dankzij hun vrijdragende constructie ‘zweven’ deze schuifpoorten over het wegdek, tot 12 nuttige doorgang

Schuifpoort op rail type junior tot 10m opening

Schuifpoorten op rail zijn ideaal als u minder ruimte hebt om de poort zijdelings te laten wegschuiven of als er geen terreinhellingen zijn, tot nuttige doorgang van 10 meter.

Schuifpoort op rail type senior tot 20m opening

Schuifpoorten op rail zijn ideaal als u minder ruimte hebt om de poort zijdelings te laten wegschuiven of als er geen terreinhellingen zijn, tot nuttige doorgang van 20 meter.