U bent hier

Detectiesystemen voor waterdichte beveiliging

Uw bedrijfsterrein optimaal beveiligen is een must. Indringers mogen op geen enkele wijze toegang krijgen tot uw waardevolle goederen of werven. De detectiesystemen van Noyez bieden een waterdichte garantie zodat u op beide oren kunt slapen. Onze intelligente elektrische omtrekbeveiliging beschermt u tegen diefstal, inbraak en geweld.

Visuele en fysieke afschrikking

Noyez creëert een netwerk met kabels en detectoren dat volkomen is aangepast aan de vorm van uw terrein. Het vormt op zich al een afschrikking door de schoksgewijze permanent aanwezige spanning. Die is ongevaarlijk maar absoluut in staat om ongewenste bezoekers te weren.

Centraal verwittigingssysteem

Elke poging tot doorknippen of vervorming van het netwerk of overschrijden van toegangspoorten, wordt meteen gedetecteerd. Bedreigende signalen worden doorgegeven aan de centrale, die als volgt reageert: verlichting van risicovolle zones met halogeenprojectoren, boodschap doorgeven via telefonische zender, bewakingscamera's in werking stellen, bewakingsonderneming verwittigen via alarmsysteem ... Met andere woorden, indringers maken geen schijn van kans.