U bent hier

Bescherm uzelf met toegangscontrole en beveiliging

Toegangscontrole en beveiliging zijn complementair in het beheersen van de toegang tot uw bedrijfsterrein. Toegangscontrole zorgt ervoor dat u controle hebt over de gewenste bezoekers die uw terrein betreden. Beveiliging garandeert dan weer dat ongewenste bezoekers zich buiten de terreingrenzen houden. Uiteraard mogen beiden mekaar niet in de weg staan. De toegangscontrole dient ongewenste bezoekers pertinent buiten te houden, maar uw beveiliging mag de gewenste mensen niet afschrikken.

Toegangscontrole, efficiënt en effectief

Er zijn diverse systemen voor toegangscontrole die uw bezoekers een snelle en gebruiksvriendelijke doorgang verlenen. Voor alles mag de continuïteit van uw bedrijf niet in het gedrang komen. Zo zijn er onder meer de draaitrommels, slagbomen en quick folding gates. Afhankelijk van de doelstelling uiterst aangewezen om uw bezoekersstroom te beheersen.

Het ultieme veiligheidsgevoel

Ongewenste bezoekers houdt u liefst buiten en dat vraagt om drastische middelen. Noyez biedt diverse high security afsluitingen aan voor onder meer luchthavens, gevangenissen of militaire domeinen. Detectiesystemen zijn dan weer een intelligente elektrische omtrekbeveiliging tegen diefstal, inbraak en geweld. Tot slot zijn er ook tal van antiterrorisme-wegversperringen die de toegang tot uw terrein in een fractie van een seconde blokkeren. Voor al deze High security toepassingen is Noyez sedert decennia dealer van alle PPG-elkosta producten in België.

Vragen en info? Contacteer ons vrijblijvend.

Draaitrommels

Een draaitrommel vormt het ideale middel om de toegangscontrole van personen te beheersen

slagboom met onderbeveiliging

Slagbomen

Met slagbomen beveiligt u uw terrein op eenvoudige, maar efficiënte wijze.

Speedgates - Quick folding gates

Noyez stelt u graag de quick folding EntraQuick® speedgates voor.

spijlenhekwerk met hekwerkdetectie

Detectiesystemen

Uw bedrijfsterrein optimaal beveiligen is een must.

High Security Afsluitingen

Uw terrein omheinen is één ding, het perfect beveiligen een ander

Wedge Barrier - Roadbloc

Wegversperring

Antiterrorisme-wegversperring is een apart segment binnen Noyez.

Verzinkbare palen

Verzinkbare palen zijn de ideale oplossing als u auto’s wil stoppen zonder daarb