U bent hier

Speedgates voor een waterdichte toegangscontrole

Een Quick Folding Gate combineert de snelheid van een slagboom en de veiligheid van een poort. Noyez plaatst speedgates op maat van uw toepassing met de nodige accessoires voor toegangscontrole en bediening van de poort.

De Entraquick speedgates die Noyez plaatst zijn snel, betrouwbaar en geschikt voor alle verkeer, van voetgangers tot zware vrachtwagens. De poorten worden in gesloten stand vergrendeld en blijven gesloten bij een stroomonderbreking, zodat de veiligheid gegarandeerd blijft.

Een speedgate kan ook een oplossing zijn voor toepassingen waar onvoldoende ruimte is voor een draai- of schuifpoort. Door het vouwen van de vleugels neemt een speedgate beduidend minder ruimte in dan een klassieke draaipoort. Hierdoor is een speedgate de ideale oplossing voor gebruik in gebouwen of parkeergarages waar de plaats beperkt is. Daarnaast worden ze vaak toegepast in logistieke centra of havens, waar veiligheid en snelheid van essentieel belang zijn.

Om de veiligheid nog meer te garanderen is er Speedgate PU30 die een zelfsluitend remsysteem heeft met een impactweerstand tot 50km/u.

Ontdek ons volledig gamma speedgates.