U bent hier

Schuifpoort Tracked Gate M50

Schuifpoort ontworpen voor extreme beveiliging.

Het unieke ontwerp van de TGM50 biedt bescherming tegen zware impacten en is daarom ideaal voor alle kritieke infrastructurele toepassingen, variërend van penitentiaire inrichtingen, kritische verdediging sites, rechtbanken, luchthavens, raffinaderijen, ambassades en vele andere hoogrisico zones. Het unieke ontwerp van de poort zorgt voor een zeer snelle openings- en sluitingstijd die onmogelijk met een ander type schuifpoort kan worden bereikt

Het ontwerp van de poort is erop voorzien om aangepast te worden aan specifieke eisen. De hoogte van de TGM50 schuifpoort kan variëren. Het is bovendien mogelijk om extra beveiligingen aan te brengen die het klimmen over de poort onmogelijk maken. De Tracked Gate M50 werd uitgebreid getest door overheidsinstanties in de Verenigde Staten en is met succes geslaagd in de crashtests volgens de normen ASTM F2656-07 en PAS 68. Deze schuifpoort is bestand tegen zware aanvallen en dus perfect te gebruiken als voertuigbarrière.

Het Gate M50 systeem is volledig compatibel met alle toegangscontrolesystemen. Het geavanceerde design en de uitgekiende technologie, gecombineerd met een grote toepassingsflexibiliteit, bieden een totaaloplossing voor de toegangsbeveiliging van elke zone, kwetsbaar voor vijandige aanvallen door voertuigen.

Voordelen van de PPG Tracked Gate M50

  • Vrije breedte van 7m00
  • Hoogte tot 3m00
  • Ondiepe funderingvan 40cm diepte
  • Bovenzijde fundering op 10cm onder afgewerkte vloerpas
  • Certificaten: ASTM F2656-07 M50/P1 en PAS 68V/7500[N3]/80/90:00/4.3 (getest met 7m00 vrije doorgangsbreedte)

certified pas 68 certified iwa certified astm