U bent hier

High security afsluiting, bescherm wat u dierbaar is

Een high security afsluiting is een stap verder in het omheinen van uw eigendom. Veiligheid vormt immers een hoofdreden om wat u dierbaar is optimaal te beschermen. Noyez biedt diverse mogelijkheden van veiligheidsafsluitingen. Van afschrikken over detecteren en vertragen tot volledig voorkomen. Naargelang van veiligheidsniveau wordt een risicoanalyse op maat gemaakt.

Betafence Securifor, sluitend totaalsysteem

Als high security afsluiting kiest Noyez resoluut voor Betafence Securifor. Het gamma omvat een totaalsysteem van zware en hoge veiligheidspanelen uit fijnmazig, moeilijk te beklimmen draad. De draden zijn bijna niet door te knippen met conventioneel gereedschap. De high security afsluiting vormt een efficiënt afschrikmiddel voor indringers en is compatibel met elektronische alarm- en detectiesystemen.

Duurzaam en tijdloos

Betafence Securifor vraagt een minimaal onderhoud en kent een lange levensduur dankzij de hoge kwaliteitscoating van Betafence. Het geheel oogt strak en sober en heeft een optimale doorkijk. Het Securifor-systeem bestaat uit panelen, drie paalsystemen met eigen veiligheidsbevestiging, en poorten. Ook op hellend terrein kan deze high security afsluiting worden geplaatst.