U bent hier

High security verkeerspalen met blokkerend effect

PPG biedt een breed scala aan oplossingen voor allerlei toegangen waar voetgangers ongehinderd moeten kunnen passeren, maar waar tegelijk ook de passage van voertuigen moet worden geblokkeerd. Door hun aantrekkelijk design kunnen deze verkeerspalen perfect gebruikt worden in de binnenstad om efficiënt maar ook esthetisch het verkeer te organiseren en de veiligheid te garanderen.

Verschillende toepassingen zijn mogelijk, gaande van een tijdelijke sluiting van een stadscentrum waarbij enkel voertuigen met toelating kunnen passeren, tot het beveiligen van vastgoed met een hoog security-risico. PPG producten worden op grote schaal gebruikt voor de beveiliging van militaire sites, overheidsgebouwen, ambassades, banken en stadscentra.

Constructie

De verkeerspalen hebben een stalen buis als blokkerend kernelement en zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De verlaagde verkeerspalen kunnen een belasting klasse 60 aan, waardoor zelfs de zwaarste voertuigen zonder probleem over de gedaalde verkeerspalen kunnen rijden. Alle beweegbare verkeerspalen zijn uitgerust met een geïntegreerde hydraulische aandrijving. De voordelen van deze aandrijftechniek zijn de maximale krachtoverbrenging en de garantie op een feilloos functioneren onder de meest ongunstige weersomstandigheden. Tijdens stroomuitval kunnen de verkeerspalen handmatig worden verlaagd dankzij een ingebouwde noodfunctie.

Het is mogelijk om de breedte van de te blokkeren zone aan te passen, door te variëren met het aantal palen. Er kunnen tot vijf verkeerspalen worden aangedreven met één gemeenschappelijke besturingseenheid.

verkeerspaal constructie

Kenmerken

  • lage onderhoudskosten
  • installatie in elke klimaatzone mogelijk
  • handmatige noodfunctie om tijdens stroomuitval de verkeerspaal te laten dalen
  • snelle stijgingsen dalingscyclus
  • variabele blokkeringsbreedte
  • tot 5 verkeerspalen aandrijfbaar met één gemeenschappelijke besturingseenheid
  • stabiele constructie: alle basisonderdelen worden vervaardigd uit staal met een hoge treksterkte
  • eenvoudige montage met geïntegreerde geleidingsrails en aandrijfeenheid
  • slechts ondiepe fundering vereist
  • Emergency Fast Operation (EFO)

Verschillende types

De verkeerspalen kunnen geleverd worden met verschillende controlefuncties of kunnen geïntegreerd worden in bestaande beveiligingssystemen. Om de veiligheid van de gebruikers te versterken, kunnen optische en akoestische waarschuwingsapparaten ingebouwd worden. Ook innovatieve modules zoals inductielussen en fotobeamsystemen zijn beschikbaar.

De verkeerspaal type M30 is specifiek ontworpen voor high security toepassingen en heeft een hoogte van 1000 mm. De verkeerspaal M50 is in staat om een nog grotere impactbelasting op te vangen en heeft een hoogte van 1100 mm.

certified pas 68 certified iwa certified astm