U bent hier

Industriële poorten, veiligheid voor alles

Bedrijven, openbare domeinen, militaire terreinen, luchthavens ... Heel wat plaatsen vragen om een kwalitatieve, veilige toegangspoort. Noyez biedt een sterk gamma van industriële poorten. Onze draaipoorten en schuifpoorten lenen zich perfect om uw terrein optimaal af te sluiten. Hun stevige constructie garandeert een performante duurzaamheid en komt zo ten volle aan uw noden tegemoet.

Solide draai- en schuifpoorten, manueel of automatisch

Onze industriële draaipoorten bestaan uit twee types. De draaipoorten gaan tot een opening van 14 meter, de vrijdragende schuifpoorten tot 12 meter en de schuifpoorten op rail tot 20 meter. De poorten zijn manueel te bedienen of automatisch via afstandsbediening, smartphone, drukknoppen, parlofonie, videofonie, codeklavieren en andere toegangscontrolesystemen. Alle poorten zijn CE- conform. De constructie van de poorten gebeurt bij Noyez zelf, zodat we volledig zelf instaan voor een perfecte oplevering van uw poort. Ook bij vragen of problemen nadien staan we steeds klaar om u verder te helpen.

Risicoanalyse ter plaatse

De veiligheid van uw terrein waarborgen, daar is het bij een poort om te doen. Noyez komt graag ter plaatse langs om de situatie in te schatten en naargelang het gewenste veiligheidsniveau een risicoanalyse te maken. Zo bent u zeker tot de juiste keuze van industriële poort te komen. We bieden ook diverse opties voor net de tikkeltje extra veiligheid, zoals overklimbeveiliging of detectiesystemen.

Vragen en info? Neem contact met ons op.

draaipoort type C - opening tot 6 meter

Industriële draaipoorten

Een complementair gamma van industriële draaipoorten opgebouwd uit een stevig kader onder verstek gelast.

zelfdragende schuifpoort

Industriële schuifpoorten

Een volledig afgelaste en solide stalen constructie. Hiermee onderscheiden de schuifpoorten van Noyez zich.