U bent hier

Beveiliging UP-site site Brussel

Een Uniek concept in België

Trendy en verfijnd. Het project UP-site ademt zeer subtiel een avantgardistische sfeer uit. Met zijn ligging in het kloppende hart van Brussel is de woontoren goed op weg om uit te groeien tot het symbool bij uitstek van een nieuwe stijl van stadsleven, chic en actief. In samenspraak met de bouwheer en de architecten werden unieke poorten en hekwerken ontworpen om het geheel van de site te beveiligen, op maat van de klant werden verschillende zwevende schuifpoorten en hekwerken voorzien om de totale site te beschermen.

Met zijn 140 m hoogte en 42 verdiep­ingen is UP-site de hoogste Woontoren van België en één van de hoogste van Europa. Dit uitzonderlijke gebouw fungeert als een echte stadsbaken, opgeluisterd door een palet grijze en witte tinten, om zijn verticaliteit en zichtbaarheid in de Brusselse skyline nog beter te laten uitkomen. Naast het vrij uitzicht op de hele stad biedt de woontoren van UP-site een ongeëvenaard aantal diensten van hoogstaande kwaliteit, met conciërgediensten, een lounge bar, een spa, een privébioscoop en een speelzaal voor de kinderen.

Aan de kant van het kanaal bieden minder hoge gebouwen wat tegengewicht. Op de Akenkaai zorgen winkels en restaurants op het gelijkvloers en de eerste verdieping voor een bruisende bedrijvigheid.

Langs de Willebroekkaai worden vier kantoorgebouwen opgetrokken. Zij bieden de beste garanties op comfort voor de toekomstige gebruikers en zullen gemakkelijk bereikbaar zijn voor hun bezoekers.

Gebruikte producten: 
Geplaatst in Brussel