U bent hier

Spijlenhekwerk, functioneel en esthetisch

Spijlenhekwerk koppelt het praktische aan het aangename. Het zorgt voor een optimale afsluiting van uw huis, tuin of bedrijf en straalt tegelijk klasse en schoonheid uit. Spijlenhekwerk komt in diverse stijlen en kleuren, waardoor het zich leent voor privédomeinen en openbare terreinen. Indien u dat wenst kunnen wij het spijlenhekwerk ook volledig op maat volgens uw voorkeur ontwerpen.

In combinatie met draad- of staalmatafsluiting

Spijlenhekwerk wordt vaak gecombineerd met draadafsluiting of staalmatafsluiting. Vooraan de woning of het bedrijf komt het spijlenhekwerk te staan, de zij- en achterkanten worden afgesloten met draad of staalmat. De zwaarste afsluiting plaatst u hiermee vooraan, meteen ook een duidelijk signaal naar ongewenste bezoekers. Naar veiligheid toe zijn onder meer ook volgende afwerkingen mogelijk: pinnen, haaientanden, concertinadraad of staalplaten.

Poort en spijlenhekwerk

Spijlenhekwerk gaat perfect samen met een bijpassende toegangspoort. U kan daarbij kiezen tussen zowel residentiële als industriële draaipoorten en schuifpoorten, handmatig of automatisch te bedienen. Zo creëert u een mooi coherent geheel wat uw woning of bedrijf een sterke uitstraling geeft. Uiteraard is ook de lange levensduur een belangrijke troef in de keuze voor spijlenhekwerk.