U bent hier

High security, veiligheid in de hoogste graad security

Uw terrein omheinen is één ding, het perfect beveiligen een ander. Indringers bent u liever kwijt dan rijk, dus kunt u uw eigendom maar beter ontoegankelijk maken voor ongewenste bezoekers. Noyez biedt als high security beveiliging de Betafence Securifor omheining aan. Een optimale veiligheidsafsluiting bestaande uit zware veiligheidspanelen van moeilijk te beklimmen, rechthoekig maas die stevigheid combineren met esthetisch design.

Kwalitatief totaalsysteem

Betafence Securifor is een totaalsysteem dat heel geschikt is voor de beveiliging van onder meer havens, gevangenissen, luchthavens, militaire domeinen en energiecentrales. De kleine mazen en de grote draaddiameter van 4 mm zorgen dat Securifor een moeilijk te beklimmen of doordringen barrière. Met andere woorden, een efficiënt afschrikmiddel voor indringers beschikbaar in paneelhoogtes tot 6 meter en exclusief ontworpen voor hoge veiligheidstoepassingen.

Onderhoudsvrij en duurzaam

Betafence Securifor heeft slechts een minimaal onderhoud nodig en kent een lange levensduur dankzij de kwaliteitscoating van Betafence. Ondanks de fijnmazige draden is de doorkijk optimaal. Het geheel oogt strak en sober. Het Securifor-systeem bestaat uit panelen, drie paalsystemen met eigen veiligheidsbevestiging, en poorten. De high security afsluiting kan ook op hellend terrein worden geplaatst.