U bent hier

Staalmatafsluiting: duurzaam, veilig en subtiel

Staalmatafsluiting is een iets stijlvoller en steviger alternatief voor onze draadafsluiting. De strakke gelaste staalmatpanelen zijn duurzaam en bieden meer bescherming en veiligheid. Bovendien zijn ze moeilijk te beklimmen. Dat maakt hen uiterst geschikt voor de omheining van zowel privéwoningen als bedrijven, scholen en sportvelden. De verschillende uitvoeringsmogelijkheden naar kleur en afwerking komen tegemoet aan uw wensen en noden.

Gamma Omega

In staalmatafsluiting omvat ons gamma drie types: Omega, Omega Urban en Omega Forte. Respectievelijk stevig, steviger, stevigst. Waar de Omega-staalmatafsluiting nog handmatig kan worden doorgeknipt, is voor Omega Forte een machinale slijpschijf nodig. De drie types zijn in alle ral-kleuren verkrijgbaar, standaard in ral 6005 groen, 9005 zwart, 7016 antraciet grijs, 9010 wit. Allen verkrijgbaar in hoogtes tussen 60 cm en 2,43 m.

Green/grey/black fence

Dient uw omheining ook de nodige privacy te geven? Wenst u een afsluiting die geen onderhoud vraagt? Houdt u van een strakke, eigentijdse look? Dan is de green/grey/black fence als privacy afsluiting zeker en vast iets voor u. GGB-fence is een zware metalen staalmat met ingeweven stroken kunststof, al dan niet voorzien van een betonplint. Zoals de naam zegt,  is de afsluiting beschikbaar in de kleuren groen, grijs en zwart, dit in diverse hoogtes tot 2,4 m.