U bent hier

Video - Project Aviko Poperinge

We geven je graag een rondleiding op de werf van aardappelverwerking bedrijf Aviko te Poperinge.

Wij zorgden voor de installatie van het buitenhekwerk. De keuze voor het stijlvolle omega staalmatafsluiting zorgt voor een elegante en stevige afsluiting. Omdat ze moeilijk te beklimmen zijn, bieden de staalmatpanelen meer bescherming en veiligheid. De betonnen plint zorgt voor eenvoudiger onderhoud.

Om toegangen hermetisch af te sluiten, werden 5 automatisch zwevende schuifpoorten geplaatst. Sommige daarvan met een vrije doorgang tot 12m. Daarnaast installeerden we 12 automatische en manuele draaipoorten. Schuifpoorten van Noyez maken het verschil door solide stalen constructies die maximale stevigheid en duurzaamheid garanderen.

Overdag staan de poorten open en is de firma Aviko voorzien van slagbomen om toegangscontrole te garanderen. Voor het afsluiten van een parking, of het in goede banen leiden van bedrijfsterreinen, zijn onze aluminium slagbomen de perfecte oplossing. Geschikt voor zowel collectief als industrieel gebruik, met afmetingen tussen de 2 en 12 meter en optioneel afgewerkt met een meescharnierend hekwerk. Hierdoor wordt doorgang voor personen ook onmogelijk. In totaal werden 17 slagbomen geïnstalleerd.

Ten slotte installeerden we 4 draaitrommels voor de toegangscontrole van personen. Deze zijn geschikt voor bedrijven, parken, openbare domeinen, sportstadia … enzovoort. De draaitrommels van Noyez zijn beschikbaar in 3 uitvoeringen: enkel, dubbel of met fietsdoorgang.