U bent hier

Afsluitingen voor meer klasse, veiligheid of privacy

De reden waarom men voor afsluitingen kiest verschilt vaak. Enerzijds is het esthetische aspect van afsluitingen bepalend, maar vaker nog speelt het veiligheidsgevoel of verlangen naar privacy een sleutelrol. Spelende kinderen veilig stellen, indringers buiten houden, nieuwsgierige voorbijgangers of buren vermijden ... Noyez beschikt over een scala van afsluitingen die aan al deze wensen tegemoetkomen. We ondersteunen u met deskundig advies zodat u precies die keuze maakt die voor u het meest geschikt is.

Zoveel terreinen, zoveel afsluitingen

Onze afsluitingen komen in alle maten en kleuren. De draadafsluiting is ondertussen vertrouwd in het straatbeeld. Heel geschikt voor het omheinen van huizen, tuinen of weides en in diverse uitvoeringsmogelijkheden verkrijgbaar. Daarnaast zien we steeds vaker staalmatafsluiting opduiken. Steviger dan draadafsluiting en daardoor ideaal voor bedrijven, scholen of openbare gebouwen.

Ook spijlenhekwerk blijft het goed doen. Oersterk én tegelijk mooi. Als privacy afsluiting is het dan weer mogelijk om te werken met onder meer heidekruidmatten of green/grey/black fence. Verder bieden we ook de high security afsluiting aan.

Draadafsluiting

Vertrouwd in elk straatbeeld, als afsluiting biedt het alles wat je nodig hebt

Staalmatafsluiting

Het iets stijlvoller en steviger alternatief qua afsluiting

Spijlenhekwerk

Spijlenhekwerk koppelt het praktische aan het aangename

Privacy afsluiting

Niemand houdt er immers van om op elk moment te kunnen worden gezien

High Security

De high security afsluiting vormt een efficiënt afschrikmiddel voor indringers