U bent hier

Green / Grey / Black Fence - Een omheining om van te houden

Met de aanhoudende zonnestralen op je gezicht en je verlof in het vooruitzicht, kriebelt het vast ook bij jou weer om in de tuin te werken!

Om jouw tuinplekje te beschermen tegen pottenkijkers, kan je kiezen voor een afsluiting die volledig dicht is.

De Green, Grey & Blackfence zet in op duurzaamheid en biedt jaren garantie. Je bent niet alleen beschermd tegen potentiële binnendringers. Spelen je kinderen vaak in de tuin? Of heb je een hond die graag de wijde wereld wil herkennen? Ook dan geeft GGB FENCE je een extra veilig en zeker gevoel!

De GGB FENCE van NOYEZ is een winddichte oplossing dankzij het weefwerk tussen de afspanning. Deze materiaalkeuze vraagt geen onderhoud. Een pluspunt wanneer je genieten in de tuin voorop stelt: Een haag vraagt onderhoud en snoeiwerk, terwijl de GGB FENCE jou alle comfort biedt.

Het ontwerp van deze allroundafsluiting is tijdloos. De look is eenvoudig en garandeert je jarenlang plezier. Bij de uitwerking van deze afsluiting vermeden we kleurverandering en verzwakking dankzij het gebruik van PVC, polycarbonaat en staaldraad.

Kies je voor GGB FENCE, dan kies je voor een duurzame en ecologische oplossing om je tuin te omheinen. De uitwerking is beschikbaar in verschillende kleuren: groen, antraciet en zwart. De panelen zijn beschikbaar tot 2,50 meter breed en je kan tot 2,43 meter hoog gaan.

Wil je de GGB FENCE elf plaatsen, heb je liever de afgewerkte panelen of laat je de GGB FENCE door onze handige Harry’s installeren: de keuze is aan jou!

Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan voor deze producten.