U bent hier

Bescherm uw inwoners en uw infrastructuur

De veiligheidssector en met name de gemeenten of veiligheidsautoriteiten staan sterk onder druk. De eisen worden voortdurend groter voor de preventie van gevaren zoals het gebruik van voertuigen voor aanvallen op openbare plaatsen. Publieke veiligheid is niet langer een uitdaging, maar eerder een noodzaak.

Het is noodzakelijk om de toegang tot openbare instellingen, zoals marktplaatsen, scholen, stadions, treinstations, bibliotheken, enz. te regelen en te beveiligen. We hebben een gecertificeerde productportfolio en vele jaren ervaring met succesvolle  projecten. Daarom kunnen we steden en gemeenten competent adviseren bij het optimaliseren van hun beveiligingsconcepten. Hydraulische of vaste verkeerspalen met impactbelasting zijn de ideale keuze. Deze producten zorgen ervoor dat een ongeautoriseerd voertuig niet eens zo'n gebied bereikt, maar eerder effectief wordt gestopt! 

Het beveiligen van binnenstedelijke gebieden is een uitdaging vanwege de gedeeltelijke nabijheid van gebouwen of fundamentele beperkingen door ondergrondse leidingen. Er is ook vaak zwaar verkeer van voertuigen of personen. Onze producten en oplossingen ondersteunen gemeenten, stadsplanners, architecten, bouwafdelingen en bouwbedrijven bij de ontwikkeling van burgervriendelijke infrastructuren.

Noyez is reeds decennialang dealer van alle PPG-HIGHSEC producten in België. Wij bieden tal van antiterrorisme-beveiligingsmethodes met als doel de bescherming van de burger te vrijwaren zonder de dagelijkse bewegingen van uw inwoners te belemmeren.

In ons gamma vindt u allerhande types verkeerspalen, wedge wegversperringen en road blockers. Samen met u gaan we op zoek naar de meest geschikte oplossing volgens de gewenste veiligheidsvereisten. Al onze producten zijn conform de strengste veiligheidsstandaarden en gecertificeerd.

CityProtector Bollard

Verzinkbare of vaste verkeerspalen in buisvorm worden al eeuwenlang gebruikt, maar bij het ontwer

Carstopper

De ideale vaste of verwijderbare verkeerspaal tegen ramkraken

Truckstopper

Kosteneffectieve ondiepe gefundeerde vaste of wegneembare verkeerspaal

High Security verkeerspaal

Aantrekkelijk design & estetische functionaliteiten

Wedge wegversperring

Deze innovatieve fundering blokkeert elk voertuig

Road Blocker

Complete wegversperring en bovendien herbruikbaar