U bent hier

Nieuwe productoptie verwijderbare verkeerspaal M30 en M50

Geconfronteerd met de steeds terugkerende dreiging van voertuigaanvallen, worden gemeentelijke overheden in toenemende mate gedwongen defensieve maatregelen te nemen om openbare plaatsen effectief te beveiligen en het publiek gemoedsrust te bieden. Aangezien onze paaltjes, die afhankelijk van het gekozen model tijdelijke of regelmatige toegang toelaten, de ideale oplossing zijn voor het succesvol beschermen van elk type toegang tegen dergelijke afschuwelijke aanvallen, streven we er onophoudelijk naar om ons paaltjesassortiment te verbeteren, zodat we onze klanten een compleet productaanbod kunnen bieden. Daarom introduceren wij graag onze nieuwe verwijderbare paaltjes M30 en M50.

Onze verwijderbare paal bestaat uit een in beton ingegoten voetsteun en een afneembaar blokkeerelement. Het blokkeerelement wordt met bevestigingsschroeven op funderingsniveau op de voetsteun bevestigd. Daarom moet de paal geplaatst worden met een cirkelvormige ruimte rond zijn blokkeerelement, die met verwijderbaar materiaal zoals zand, grind of straatstenen moet worden opgevuld (in plaats van met afgewerkte bestrating zoals bitumen) om toegang tot de bevestigingsschroeven voor het verwijderen van het blokkeerelement mogelijk te maken.

Het gebruik van de nieuwe techniek vergemakkelijkt een snelle, onbelemmerde en propere toegang tot de bevestigingsschroeven door de afdekplaten te verwijderen. De afdekplaten worden met diefstalbestendige schroeven gemonteerd om ongeoorloofde manipulatie van de paal te voorkomen.

verwijderbare verkeerspaal M30 en M50

Verwijderbare paaltjes zijn bij uitstek geschikt om een perimeter en/of weg(en) naar publieke plaatsen te blokkeren om vijandige pogingen tegen te gaan waarbij men met voertuigen wil binnendringen tijdens de duur van speciale evenementen die grote menigten aantrekken. Na het massa event kunnen de blokkeerelementen worden verwijderd en opgeslagen tot ze weer nodig zijn.

Zoals gewoonlijk hoeft u niet te aarzelen om contact op te nemen met ons indien u verdere vragen of opmerkingen heeft.