U bent hier

Carstopper

De CARSTOPPER 30 is een ondiep gemonteerde, afzonderlijke en vaste of verwijderbare verkeerspaal. Dit nieuwe ontwerp, waarvoor een patent is aangevraagd, vormt een technologische doorbraak in dit genre van verkeerspalen.

De verkeerspalen kunnen elk apart of in lange rijen worden gemonteerd en zijn tot op heden de enige verkeerspalen met een 20 cm diepe fundering.

Ze vormen de ideale oplossing om kleinhandelszaken, banken, sportstadions, en bankautomaten te beschermen tegen een mogelijke accidentele impact, de verkeerspalen zijn PAS 68 gecertificeerd voor een voertuig van 1,5ton aan een snelheid van 48km/uur. ((BSI PAS68:2010) V/1500[M1]/48/90:1.8/0.0)

De CARSTOPPER 30 is de perfecte maatregel tegen rammen en is bovendien uitgebreid getest in het kader van het bieden van voldoende bescherming bij een terreuraanslag. Pluspunt bij deze rampaal is dat bij een geringe impact de veerpaal zelfs niet moet vervangen worden, aangezien de paal zijn oorspronkelijke positie terug inneemt.

Dankzij de ondiepe fundering hoeven nutsvoorzieningen niet opnieuw te worden aangelegd. Het systeem is compact en eenvoudig te monteren, waardoor de installatiekosten laag blijven. Zodra de paal geïnstalleerd en met een roestvrijstalen bekleding bedekt is, is de verkeerspaal niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar vergt het systeem verder geen onderhoud. De CARSTOPPER 30 kan ook gemakkelijk worden verwijderd om occasionele toegang te bieden tot bijvoorbeeld onderhoudszones.

certified pas 68