U bent hier

Bezoek onze stand op INFOPOL XPO112 in Kortrijk Expo

Sinds de start in 1995 groeide INFOPOL uit van een regionaal initiatief tot dé referentie in uitrusting van politie-, bewakings- en veiligheidsdiensten voor alle aankoopverantwoordelijken en beslissingsnemers uit de volledige veiligheidsketen binnen de Benelux. Om de 2 jaar stellen de meest gespecialiseerde bedrijven – van vervoermiddelen, persoonlijke uitrusting en bewapening tot communicatieapparatuur, overvalpreventie en verkeerstoezicht – hun nieuwste producten en diensten voor op INFOPOL. Ook wij stellen je graag ons urban protection gamma voor op de INFOPOL|XPO112 beurs in Kortrijk Expo van 23 tot 25 april.

Crash gecertificeerde speedgates

Onze gekend speedgates zijn sinds kort uitgerust met de nieuwe PPG connect module, een cloud-gebaseerd IoT-systeem dat toegangsproducten wereldwijd verbindt, waardoor traditionele toegangscontrolesystemen overbodig worden. Het biedt 24/7  conditiemonitoring, voorspellend onderhoud en slimme controle via een gratis app. Deze module kan eveneens op bestaande installaties ingezet worden.

We stellen ook de nieuwe lichtdoorlatende schakellijsten aan u voor, zoals deze in wereldpremière werden tentoon gesteld op R+T 2024 in Stuttgart.

Cityprotector

Onze nieuwe resilience bollard wordt gekenmerkt door zijn ondiepe funderingsplaat die desondanks moeiteloos weerstand biedt tegen een vrachtwagen aan een snelheid van 64km/u (cert IWA14-1). Je kunt deze monteren op verschillende soorten oppervlakken zoals beton, asfalt, grind of klinkerstraten, en op verschillende manieren aanpassen (roestvrije sleves, opstelling als zitbank of fietsstalling). Het product is verkrijgbaar als permanente montage of in verwijderbare versie.

Wedge II wegversperring

Ondergrondse blokkade met een blokeerbreedte tot 4 meter met een minimale werking van 1 seconde. De PPG HIGHSEC Wedge II werd met succes getest volgens PAS 68:2013 en IWA 14-1:2013 normeringen. Het blokkadesysteem stopt voor de volle honderd procent een voertuig van 7,5 ton bij een snelheid van 80 km/u.

Noyez Fasttrack Schuifpoort

Poorten uitgerust met onze fasttrack motor openen dubbel zo snel dan standaard schuifpoorten (tot 14 meter per minuut).

Onyx automatische draaideur

De ONYX automatische draaideur biedt volledige controle over voetgangers en personen met beperkte mobiliteit in beide richtingen van passage. Na autorisatie van het toegangscontrole systeem opent de deur in de richting van de doorgang, terwijl de ingebouwde eenheiddetectie meerdere passagepogingen signaleert. Bij geval van evacuatie, worden de deuren vrijgegeven om onbelemmerde toegang naar de uitgang te vrijwaren.

Slagbomen & draaitrommels

Alles voor een gestroomlijnde toegangscontrole.

Download hier gratis toegangstickets