U bent hier

Nieuwe Tyre Killer "SHARK"

high security / tyrekiller

We hebben het genoegen u de laatste nieuwkomer te kunnen voorstellen in onze innovatieve, state-of-the art High Security productportfolio van Afsluitingen Noyez: onze gloednieuwe, elektromechanische Tyre Killer SHARK. Van bij het ontwerp werd niet alleen gestreefd naar een sterk visueel afschrikkend effect, maar was het ook de bedoeling een echte “bandenkiller” te zijn i.p.v. een “as-vernietiger”.  Hierdoor is het ook een kostenefficiënt alternatief voor onze traditionele, elektro-hydraulische Tyre Killer. Het systeem is uitgerust met onze beproefde WE-Tronic II aandrijf- en bedieningsunit. Hierdoor kunt u rekenen op een uitgebreide functionaliteit, een onberispelijke kwaliteit, in combinatie met een optimale betrouwbaarheid en een lage onderhoudskost.

Een ander belangrijk kenmerk van onze Tyre Killer SHARK is zijn modulaire samenstelling: een aandrijfmodule die gekoppeld is aan een combinatie van blokkeermodules van 0.5 m en 1.0 m, zodat het blokkeerbreedtes van 2.0 tot 6.0 m aankan met een verhoging van 0.5 m. Hierdoor kunnen we ook korte levertijden garanderen, dankzij de makkelijke en snelle assemblage van de voorgemonteerde modules.

Maar da’s nog niet alles, de Tyre Killer SHARK kan ook pronken met de volgende overtuigende kenmerken en prestaties:

  • Minimale voetafdruk en dikte van de fundering
  • Snelle uitvoertijden
  • Wielbelasting conform de brugklasse SLW 60 (DIN 1072)
  • Naadloze aansluiting van twee tegenoverliggende Tyre Killer units
  • Mogelijkheid om manueel naar beneden te halen in geval van stroompanne
  • Optionele lichtstraalsystemen en inductielussen voor een veilige bediening

modules.jpg?itok=5oBqzGsq

Al deze troeven samen zorgen ervoor dat de Tyre Killer SHARK ideaal is voor elke toepassing die een efficiënte en veilige toegang tot een site vereist.