U bent hier

Speedgates bij ODTH truckregistratie

Voor onze klant ODTH hielpen wij een geautomatiseerd truckregistratiesysteem realiseren op hun site te Willebroek. Wij leverden hiervoor de speedgates om hun doorstroom van vrachtwagens te reguleren. In totaal leverden we 7 speedgates en een schuifpoort op rail met een opening van 15 meter. Dit verhoogde meteen ook de veiligheid van de splinternieuwe parking.

Nummerplaten worden nu rechtstreeks in het systeem ingelezen met behulp van ANPR-camera’s die werken met optische herkenning. De registratie zelf verloopt via 3 tablets met een gebruiksvriendelijke applicatie die beschikbaar is in 15 talen. Niet alleen de chauffeurs zijn blij met dit efficiënte nieuwe systeem maar ook de afdeling planning en het team beveiliging. Trucks krijgen nu pas toegang tot de ODTH-terreinen na een succesvol registratieproces. Hierdoor hoeft security slechts in te grijpen bij een onsuccesvolle registratie en kunnen ze meer focussen op de effectieve veiligheidsissues.

Voortaan hebben alleen klanten van ODTH toegang tot de parking. Door het éénrichtingsverkeer en de mogelijkheid om drie registraties tegelijk te verwerken, loopt alles meer gestroomlijnd. Er zijn geen wachtrijen meer en registreren duurt nog geen twee minuten. Een grote vooruitgang voor een tevreden klant en voor ons een fantastisch project om op terug te kijken.

Gebruikte producten: 
Geplaatst in Willebroek