U bent hier

Maximale beveiliging dankzij quick folding EntraQuick® speedgates

Wij stellen met trots de Quick Folding EntraQuick® Speedgates voor. Deze snelwerkende vouwpoort met dubbele scharnieren is uiterst geschikt voor intensief gebruik. Dankzij dat unieke concept kunt u uw toegang maximaal beveiligen na iedere beweging.  De quick folding speedgate werd ontworpen ter vervanging van de combinatie schuifpoort-slagboom.

Unieke design met een snelheid van 1m/s

De Quick Folding EntraQuick® gate is geschikt voor alle types van voertuigen, door het unieke design is er ter hoogte van de inrit geen grondrail en bovenrail nodig, waardoor er geen belemmeringen zijn voor zeer zware en/of hoge voertuigen. De speedgate bestaat in standaard maten van 3,5 tot 8 meter opening met een openings/sluitingstijd van 4 tot 8 sec. en de standaardhoogtes zijn 2 – 2,5 of 3 meter hoog. De Quick Folding EntraQuick® Gate is gemotoriseerd met een 400V motor met een frequentie omvormer. De poortvleugels openen in een beveiligde zone en iedere poortvleugel kan zelfs afzonderlijk geopend worden indien noodzakelijk. De Quick Folding EntraQuick®  Gate is een speedgate ontwikkeld voor intensief gebruik op plaatsen zoals logistieke centra of havens.

De veiligste beveiliging

Snelheid, stabiliteit, bedrijfszekerheid en lage onderhoudskosten maken van de quick folding EntraQuick® gate de ideale speedgate om uw terrein maximaal te beveiligen. Ongevallen zijn uitgesloten dankzij de aanwezige anti-inklembeveiligingen. Bovendien zijn onze quick folding EntraQuick® gates TUV-gecertificeerd volgens de hoogste Europese normen.