U bent hier

Toegangscontrole bij DPD Belgium

Voor onze klant DPD Belgium verzorgden we twee nieuwe speedgates type ENTRAQUICK I. Dit met maar liefst vijf slagbomen met meescharnierend hek én een draaitrommel met fietssluis! Zo beveiligen ze hun gloednieuwe sorteercentrum in Vilvoorde.

De speedgates bieden een waterdichte toegangscontrole en combineren de snelheid van een slagboom met de veiligheid van een poort. De Entraquick speedgates die Noyez plaatst zijn snel, betrouwbaar en geschikt voor alle verkeer - van voetgangers tot zware vrachtwagens. De poorten worden in gesloten stand vergrendeld en blijven gesloten bij een stroomonderbreking. Zo blijft de veiligheid gegarandeerd. We installeerden deze speedgates uiteraard met de nodige accessoires voor toegangscontrole en bediening!

De slagbomen die we plaatsten kwamen met schaarhek voor maximale beveiliging. Dankzij het meescharnierend boven- en ondergordijn is er geen doorgang voor voetgangers mogelijk.

Ten laatste zorgden we ook voor een draaitrommel met fietssluis. Zo'n draaitrommel is ideaal om de toegangscontrole van personen te beheren. Bij het model dat we installeerden draaien bezoekers de driearmige rotor eenvoudig open met de fiets aan de hand. Zo stappen ze gemakkelijk binnen.

Geplaatst in Vilvoorde