U bent hier

EntraQuick PU30 snelvouwpoort

Als trotse partner en Belgische verdeler van de Perimeter Protection Group bieden wij reeds geruime tijd EntraQuick PU30 snelvouwpoorten aan. Dit type poort vormt de ideale oplossing voor drukbezochte toegangspunten met hoge veiligheidseisen. Dankzij zijn snelle werking staat deze quick folding gate garant voor een obstakelvrije doorgang én een hoge betrouwbaarheid met lage onderhoudsvereisten. De PU30 of speedgate met doorrijdbeveiliging bestond reeds in het gamma, maar werd recent ook onderworpen aan een live test met 4 meter vrije doorgang. Mét succes, want als resultaat werd er een penetratiegraad verkregen van 0,0m volgens het PAS 68-certificaat.

Het onderscheppingssysteem met actieve vergrendeling werd speciaal ontworpen om te voorkomen dat voertuigen met een gewicht tot zo’n 2,5 ton met een snelheid van 48 km / u binnen komen gestormd. De EntraQuick PU30 ontving na uitvoerige tests de volgende certificaten:

  • PAS 68 V / 2500 [N1G] /48/90/1.2/0.0
  • IWA 14-1 V / 2500 [N1G] /48/90/1.3

Deze poort is geschikt voor continu gebruik en daardoor optimaal inzetbaar op drukbezochte locaties met hogere logistieke eisen. Aangezien er geen onder- of bovengeleiding aanwezig is, moet er geen grondrail worden onderhouden en wordt de doorgangshoogte niet beperkt, waardoor ook zware vrachtwagens zonder problemen kunnen passeren.

Wil je meer weten over dit systeem, klik dan hier.