U bent hier

Kom naar onze INFOPOL stand

Wij zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen van de opkomende Infopol | XPO112 beurs in de Kortrijkse expohallen van 2 tot 4 april.

Om de 2 jaar stellen de meest gespecialiseerde bedrijven van vervoermiddelen, persoonlijke uitrusting en bewapening tot communicatieapparatuur, overvalpreventie en verkeerstoezicht hun nieuwste producten en diensten voor op INFOPOL. XPO112 heeft na 5 edities haar rol als contactplatform voor alle urgentiediensten die op het terrein operationeel moeten samenwerken meer dan bewezen.

Afsluitingen Noyez mag hier zeker niet ontbreken. Wij zullen ons uitgebreide gamma beveiligingssystemen op interactieve wijze aan de bezoeker voorstellen.

Mis de kans niet om een GRATIS ticket aanvragen via onderstaande link.
Tickets aanvragen

Ook benieuwd naar onze stand met de toppers in beveiligingssystemen? Kom dan langs op
INFOPOL/XPO112, stand nr. 624
2, 3 en 4 april
Expohallen Kortrijk

We lichten alvast een tipje van de sluier voor je op

Draadloos detectie systeem

Kno-Tech heeft een revolutionair systeem ontwikkeld op vlak van hekwerkdetectie. De wertk volledig draadloos en kan vrij envoudig op bestaande afsluitingen aangebracht worden. Dit gebeurt dmv RFID detectoren zonder externe voeding.

Quick Folding Speedgates

Hulpdiensten en veiligheidsdiensten kunnen kennismaken met onze verschillende modellen quick folding EntraQuick® speedgates. Deze vouwpoorten werden speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik als toegangspoort op druk bezochte plaatsen, zoals logistieke centra of havens. Het ingenieuze design zorgt voor een maximale beveiliging. De quick folding gates zijn dus bijzonder geschikt om de toegang tot sites met een hoog veiligheidsrisico optimaal te beveiligen. Noyez installeerde bijvoorbeeld 4 speedgates op Parking 4 van Charleroi Airport. Deze long-term parking is volledig automatisch. Er wordt enkel toegang verleend aan bezoekers met een vliegtuigticket met geldige barcode of QR-code.

Wedge barriers

De beurs krijgt in de eerste plaats bezoekers over de vloer die professioneel met beveiliging bezig zijn. Ook het nemen van extreme antiterreurmaatregelen hoort bij de uitoefening van hun job. Noyez kan een aantal beveiligingssystemen leveren die elk gebouw of zone met een hoog veiligheidsrisico kunnen beschermen, zoals ambassades, overheidsgebouwen, onderzoeks- en ontwikkelingscentra, energiecentrales, industriële installaties, militaire terreinen, luchthavens, … Een mogelijke extreme veiligheidsmaatregel is het plaatsen van een of meerdere wedge barriers. Dit systeem kan worden geïnstalleerd als een afzonderlijke eenheid of in combinatie met een van onze andere producten. Samen met bijvoorbeeld slagbomen, tyrekillers of bollards kan een wedge barrier een sluisregeling vormen om zo een controlepunt voor voertuigen te realiseren. Wij adviseren met plezier en helpen u met het kiezen van het juiste beveiligingssysteem.

High security verkeerspalen

De oplossing voor allerlei toegangen waar voetgangers ongehinderd kunnen voorbij wandelen, maar waar tegelijk ook de passage van voertuigen kan worden geblokkeerd. Door hun aantrekkelijk design kunnen deze verkeerspalen perfect gebruikt worden in de binnenstad om efficiënt maar ook esthetisch het verkeer te organiseren en de veiligheid te garanderen.