U bent hier

Antiterrorisme-wegversperring, sneller dan het licht

Antiterrorisme-wegversperring is een apart segment binnen Noyez. In het kader van antiterrorisme- voorzorgsmaatregelen bestaan er diverse manieren om uw terrein optimaal te beveiligen. Bij het geringste gevaar kunt u in een mum van tijd uw territorium veiligstellen.

K12 Elkosta verzinkbare paal

Naast de standaard verzinkbare paal biedt Noyez ook de high security K12 Elkosta verzinkbare paal aan. Die laat een optimale toegangscontrole toe, waarbij voetgangers en fietsers ongehinderd verder kunnen, maar voertuigen te allen tijde worden gestopt. De high security K12 Elkosta verzinkbare paal is gecertificeerd volgens de voorwaarden van de BS PAS 68 en van de Amerikaanse DOS standaard SDSTD-02.01 en DOD K12L2-certificering.

Overige beveiligingsmethodes

Noyez heeft daarnaast diverse andere antiterrorisme-beveiligingsmethodes: de K12/pas 68 producten zoals schuifpoorten, slagbomen, tyre killers, road blockers en wedge barriers. Samen met u gaan we op zoek naar de meest geschikte oplossing volgens de gewenste veiligheidsvereisten. Al onze producten zijn conform de strengste veiligheidsstandaarden (K12/pas 68) gecertificeerd.